top of page

WORD GASTVROUW VAN EEN VIRTUELE TUPPERWARE-WORKSHOP

Een virtuele Tupperware-workshop

Wilt u graag aan de slag gaan met de producten van Tupperware, maar weet u niet goed waar te beginnen? Zoekt u kookgerei van Tupperware maar heeft u meer uitleg nodig over een bepaald product? Wilt u graag alle voordelen van de Tupperware-brooddoos leren kennen? Word dan gastvrouw van een virtuele Tupperware-workshop!


Tijdens de Tupperware Workshop zal een Tupperware-consulent(e) online één of meerdere snelle en eenvoudige recepten klaarmaken voor u en uw gasten. Dit kan via social media, Facebook live, Zoom, Whatsapp of Messenger. De consulent(e) deelt tips en tricks om tijd te winnen in de keuken en om de Tupperware-producten optimaal te gebruiken. Het is de perfecte gelegenheid om de vernuftigheid van onze producten te ontdekken. U zult gegarandeerd iets nieuws leren tijdens deze onbevangen en leuke workshop. Na de workshop kunt u uiteraard de gebruikte producten bestellen en mag u rekenen op een extra woordje uitleg

Vier redenen om een Tupperware-workshop te organiseren

U leert nieuwe recepten en wisselt onderling tips uit om het koken te vergemakkelijken.

U kiest zelf het thema. Van tapas, over vegetarisch, tot zelfs glutenvrij; alles is mogelijk en wordt aangepast aan uw wensen en voorkeuren!

U ontdekt nieuwe gebruiksmanieren van de producten die u al in huis hebt.

Het is een manier om onze exclusieve of promotionele producten te verkrijgen.

Als Gastvrouw van een virtuele Tupperware-workshop kunt u sterartikelen verdienen. U verdient sterren op basis van de verkoop tijdens de Tupperware-workshop. Voor elke 20 euro die er verkocht wordt, krijgt u één ster. Voor elke vijftien sterren heeft u recht op een sterartikel. Vanaf dertig sterren (twee sterartikelen) heeft u ook recht op een voucher die u mag gebruiken om de producten uit de Tupperware-catalogus te kopen. Wat de sterartikelen zijn, vindt u terug in de maandelijkse folder die u via onze website of Facebookpagina downloadt.

Icoon - workshops

Tijd voor een Tupperware-workshop?
Neem contact met ons op en wij brengen u in contact met een beschikbare Tupperware-consulent(e) in uw buurt.

Tupperware Wijnegem.jpg
bottom of page